Produkter Produkter

Produkter

Vi har allt sedan företagets bildande baserat all vår routing på egna routrar. Vi som arbetar på Resilans har lång erfarenhet och välrenommerad kunskap om routing på rådande standardarkitektur. Resilans implementerar nätverkslösningar åt flertalet kunder i och utanför Sverige.

Routing

Resilans har i samarbete med Uppsala Universitet och Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm utvecklat routrar baserade på öppen källkod, så kallad open-source.

Routrarna framställs av vårt dotterbolag Resilans Networks AB

Resilans routrar hanterar routing (forwarding) i wire-speed, dvs, alla interface kan hantera dataströmar i full linjehastighet utan att paket kastas av routern. På routrar med flera CPU:er kan en CPU dedikeras för routingdemonerna och loginåtkomst vilket gör att routingen kommer fungera oavsett hur mycket routern lastas via routing/forwarding. Routrarna hanterar dynamisk routing med BGP, OSPF etc både för IPv4 och IPv6, och kan hantera i princip obegränsat antal peeringar och storlek på routingtabeller. Routrarna har ett separat managerings-interface för till exempel ssh-inloggningar samt out-of-band-nåbarhet beroende på vald hårdvara. Routrarna har stöd för fjärrautenticering som komplement till lokala användare. Övervakning sker via SNMP och syslog.

Skräddarsydda lösningar

Ofta kommer produkten först och sedan försöker man hitta marknaden men ibland blir det mer lyckat att utgå ifrån marknadens behov och att därefter ta fram produkten.

Resilans erbjuder möjlighet att ta fram helt unika lösningar utifrån kundens behov och önskemål och utveckla nya produkter tillsammans med kunden.